Dadi Works

SCHILDERWERKEN, INBOUWKASTEN, VERLICHTING, GYPROCWERKEN, BEHANGWERKEN

Contacteer ons
Bel ons
De juiste sfeer met de juiste verlichting!

Energiezuinige en gezellige verlichting

Vaak staat men niet stil bij de belangrijke rol van verlichting als sfeermaker. De juiste verlichting stelt u in staat de sfeer te creëren die u wenst. Een lamp op de juiste plaats of spots die de verlichting correct verdelen, het kan het verschil maken tussen een koude of gezellige ruimte. Op zoek naar verlichting in Oost-Vlaanderen? Dadi Works.

Lichtplan

Met Dadi Works ben ik niet alleen gespecialiseerd in op maat gemaakte kasten en dressings, maar ik ben zonder twijfel ook uw partner voor de installatie van binnen- als buitenverlichting. Houdt u van een bepaalde sfeer in uw woning? Bespreek het met mij en samen creëren we een lichtplan dat volledig bij uw stijl en woning past.

Energiezuinige LED-verlichting

Eens u de stijl van uw verlichting gekozen hebt, ga ik over tot de voorbereidende werken. Indien u dit wenst, werk ik in uw tuin zelfs graag samen met uw tuinaannemer. Verder kan ik u ook alles vertellen over LED-verlichting, een energiezuinige manier van verlichting die ook aan uw elektriciteitsfactuur denkt. Dus ook voor professioneel advies bij de keuze van uw verlichting kan ik u bijstaan.

Contact

Hebt u vragen of wenst u meer informatie over de verlichtingswerken? Neem dan zeker vrijblijvend contact op via de contactpagina. Ik help u dan graag verder.