Dadi Works

SCHILDERWERKEN, INBOUWKASTEN, VERLICHTING, GYPROCWERKEN, BEHANGWERKEN

Contacteer ons
Bel ons
Ruime verfexpertise

Geef uw interieur een opfrisbeurt dankzij perfect uitgevoerde schilderwerken

Kan uw interieur een opfrisbeurt gebruiken? Of hebben uw muren, plafonds, houten deuren en ramen een beschermende laag nodig? Kies dan voor al uw schilderwerken in Oost-Vlaanderen voor een ervaren vakman als Dadi Works die de knepen van het schildersvak kent.

Een jarenlange ervaring, een doorgedreven vakkennis, een regelmatige bijscholing en het gebruik van kwaliteitsproducten is de garantie voor kwaliteitswerk. Met Dadi Works geniet ik van een ruime verfexpertise en geef ik u graag deskundig advies over de verschillende mogelijkheden. De schilderwerken worden uitgevoerd met kwalitatieve producten om een perfect resultaat te garanderen.

Opwaardering woning

Wil u de buitengevel van uw woning een ander uitzicht geven? Dan kan ik uw gevel schilderen of kaleien. Met deze techniek (kaleien) maak ik uw gevel egaal en waterdicht. Het geeft een esthetische meerwaarde aan uw woning, het maakt uw muren waterdicht en het gaat jaren mee.

Contact

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Graag kom ik tot bij u langs voor een offerte voor uw binnen- en buitenschilderwerken. Dadi Works is gevestigd in Zele en werkt in de regio Oost-Vlaanderen.