Dadi Works

SCHILDERWERKEN, INBOUWKASTEN, VERLICHTING, GYPROCWERKEN, BEHANGWERKEN

Contacteer ons
Bel ons

Gebruiksvriendelijke opberging: kasten en dressings

Met Dadi Works specialiseer ik me met op maat gemaakte kasten en dressings in Oost-Vlaanderen. Deze zijn momenteel erg in trek, en terecht! Ze zorgen voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke opberging die voor een praktische benutting van uw ruimte zorgt. Daarbovenop zijn ze stijlvol en sterk.

U kan een leven lang genieten van deze handige, solide en mooie opbergruimtes. Op deze manier kan u op een praktische wijze al uw spullen opbergen en zal er nooit meer rommel zijn.

Maatwerk

Het concept, het materiaal, de constructie en het budget bepaalt u volledig zelf. Dit is uw project en u kan dit daarom zelf creatief invullen. Ik sta u bij met advies en lever vervolgens puur vakmanschap en maatwerk. Indien de ruimte een schuin dak heeft, kan ik voor een gepaste oplossing zorgen.

Contact

Verder kan ik de ruimte volgens uw wensen inrichten met accessoires zoals klederliften, laden, broekenrekken en veel meer. Op deze manier heeft u niet een zoveelste standaardkamer uit de boekjes. Neem zo snel mogelijk contact met me op en ik zorg voor een correcte en snelle opvolging.